WKFN nieuwsflits - september 2014 | Divers WKFN nieuws

Is deze nieuwsflits niet goed te lezen? Bekijk dan de online versie Volg deze link.

Wado Karate Federatie Nederland

Wado Karate Federatie Nederland

Nieuwsflits september 2014


 

Beste WKFN leden, Karateka's,

Hierbij een volgende nieuwsflits van de WKFN. De laatste flits was van juli, toen waren de meesten nog met vakantie... Nu is het al weer september en hebben we allerlei nieuws voor jullie. De diverse foto's in deze nieuwsflits zijn beschikbaar gesteld door Deiram Bhoera en Paul Martijn, bedankt daarvoor.

We blikken eerst even terug op een paar activiteiten en geven je daarna informatie over de komende activiteiten in 2014.

Zweden
Een kleine groep Karateka's uit Nederland is afgelopen zomer in Zweden geweest voor het zomerkamp bij Thomas Tössbrant sensei, 6e Dan JKF. Thomas traint al jarenlang in Zweden met Shingo Ohgami sensei. Shingo Ohgami sensei is 8e Dan JKF Wadokai en hoofdtrainer van de Zweedse Karatedo Wadokai en heeft met de grondlegger van onze Wado karatestijl, Hironori Ohtsuka, getraind in Tokio. De groep uit Nederland heeft naast de trainingen met Thomas een aantal uren mogen trainen met Shingo Ohgami sensei, een bijzondere ervaring die extra inzichten heeft gegeven. Jullie zullen de nieuwe inzichten tijdens komende WKFN activiteiten kunnen ervaren.

Strandtraining IJmuiden
Tijdens een prachtig zonnige dag heeft een grote groep Karateka's, waaronder vele WKFN leden, op het strand bij IJmuiden een gevarieerde trainingsdag gevolgd. In vijf groepen werd les gegeven in verschillende facetten van het Wado, zwaardvechten en Aikido. Traditioneel werd deze training afgesloten met een duik in de Noordzee!
Hierbij treffen jullie de WeTransfer link met foto's van deze strandtraining, de link is beschikbaar tot 18 september.

Strandtraining IJmuiden 07-09-2014

Dan examen training en scheidsrechter training
Zaterdag 13 september stond in het teken van de voorbereidende training op het WKFN Dan examen. Een grote groep deelnemers vanaf de blauwe band was aanwezig. Onder leiding van Marcel Geijtenbeek, Jeff Smoor en Arnoud van 't Hek hebben de deelnemers flink "aan de punten op de i" gewerkt, het WKFN Dan examen staat tenslotte voor de deur...

WKFN Dan examen training 13-09-2014

Aansluitend op de Dan examen training heeft een aantal WKFN scheidsrechters ter voorbereiding op het aanstaande WKFN Kumite toernooi een scheidsrechter training gevolgd.

Robbin Ooms - Kumite training
Zondag 14 september heeft Robbin Ooms Kumite trainingen (sparren) gegeven in Almere. Er is getraind in drie leeftijdsgroepen. Dit was voor de deelnemers aan het komende WKFN Kumite Toernooi op 20 september een goede gelegenheid om extra technieken te leren. Robbin, nogmaals bedankt voor je waardevolle bijdrage!
Hierbij treffen jullie de WeTransfer link met foto's van de 3e groep deelnemers aan deze Kumite training, de link is beschikbaar tot 21 september.

WKFN Kumite training met Robbin Ooms 14-09-2014, groep 3

WKFN Kumite Toernooi - Lelystad
Ongeveer 30 deelnemers van 5 tot en met 15 jaar van diverse WKFN sportscholen hebben zich aangemeld voor het Kumite Toernooi op zaterdag 20 september in Lelystad. De poulindeling wordt gemaakt en zodra de programma indeling per leeftijdsgroep bekend is laat de WKFN dit per e-mail aan de deelnemers weten. Het programma start om 10:00u en zal na verwachting om 13:00u afgerond worden.
Op naar een mooie, sportieve dag. En voor alle deelnemers: Veel succes!

WKFN Dag
Let op: De datum van deze activiteit is gewijzigd naar zaterdag 15 november (was 4 oktober).
De WKFN Dag is een algemene Wado karate stage. Samen met de activiteitencommissie wordt een mooi programma samengesteld voor deze dag. Onder andere wordt training gegeven door Jaap Korzelius (8e Dan Nihon Jiu-jitsu, 8e Dan Wado karate) en Dirk Klok (7e Dan Nihon Jiu-Jitsu). Zodra we meer informatie hebben horen jullie dat uiteraard.

WKFN Dan examen
Een bijzondere dag voor een aantal WKFN Karateka's. Maar liefst zes kandidaten zijn zich aan het voorbereiden op het WKFN Dan examen. Drie kandidaten voor de eerste Dan, twee voor de tweede Dan en 1 kandidaat voor de 3e Dan. Afgelopen (en komende) maanden trainen, trainen en nog eens trainen om zaterdag 29 november perfect voor de dag te komen. Voor de laatste maanden richting het examen; heel veel succes!
Download de WKFN Dan exameneisen vanaf de WKFN website.

WKFN embleem
Wil je een WKFN embleem op je Karate pak of bijvoorbeeld op je tas; voor slechts 3 euro per stuk kun je een embleem aanschaffen. Laat het even weten via de WKFN secretaris: info@wkfn.nl.

WKFN embleem

Graag tot ziens namens het WKFN bestuur

Heb je suggesties of verbeteringen, in het algemeen of voor de diverse WKFN websites, of mis je informatie?
Geef dit dan aan ons door via info@wkfn.nl.

 

 
 

Wist je dat?

 

WKFN Dag

 

Contact

 
 

Bij inschrijving als nieuw WKFN lid in de tweede helft van dit jaar slechts de helft van de jaarcontributie is verschuldigd.

 

Reserveer in je agenda zaterdag 15 november van 12:00u - 15:00u voor de WKFN Dag in Almere!

 

info@wkfn.nl
wkfn.nl
m.wkfn.nl
facebook