WKFN nieuwsbrief - december 2014

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan de online versie Volg deze link.

Wado Karate Federatie Nederland

Wado Karate Federatie Nederland

Nieuwsbrief december 2014


 

Voorwoord

Beste WKFN leden, karateka's,

Sinterklaas is uitgezwaaid, we kunnen ons opmaken voor de laatste weken van het jaar.

Graag willen we jullie informeren over de periode sinds de "september 2014" nieuwsflits, over de WKFN plannen in 2015 en over jullie WKFN lidmaatschap. Ook doen we een oproep aan ouders en leden om mee te denken over een "WKFN kids activiteit".

Dank jullie voor een mooie tweede helft van 2014, vast fijne feestdagen en graag tot ziens in 2015. En zoals altijd: Raadpleeg regelmatig de WKFN activiteiten kalender!

Namens het WKFN bestuur

Heb je suggesties of verbeteringen, in het algemeen of voor de diverse WKFN websites, of mis je informatie?
Geef dit dan aan ons door via info@wkfn.nl!


WKFN Dan examens

Als eerste willen we jullie bijpraten over een bijzondere dag, namelijk zaterdag 29 november 2014...

Zeven WKFN karateka's waren kandidaat voor de WKFN Dan examens! Graag feliciteren wij Nicky Martijn, Justin van Gorkum, Kiki Hilgersom en John van Calsbeek met het behalen van hun 1e Dan, Dominique Regterink en Joris Mol voor de 2e Dan en Daan Jongeling voor zijn 3e Dan. Ook de Technische Commissie en alle examenpartners bedankt voor jullie inzet, niet alleen tijdens het examen maar ook tijdens de lange, intensieve voorbereiding vooraf.

WKFN Dan examens, 1e Dan | 29-11-2014 WKFN Dan examens, 2e en 3e Dan | 29-11-2014

Trainingsweekeinde Thomas Tössbrant

Gelijktijdig met het Dan examen viel ook het derde trainingsweekeinde dit jaar met Thomas Tössbrant en Jackie Vu. Speciale dank ook voor Thomas namens de WKFN en de examen kandidaten voor het mede beoordelen tijdens het Dan examen.

Trainingsweekeinde Thomas Tössbrant en Jackie Vu | November 2014 Trainingsweekeinde Thomas Tössbrant en Jackie Vu | November 2014 Trainingsweekeinde Thomas Tössbrant en Jackie Vu | November 2014

WKFN dag

Naast de activiteiten genoemd in de nieuwsflits van "september 2014" en de bovenstaande activiteiten hebben we 15 november j.l. ook de WKFN algemene Wado stage dag beleefd. De deelnemers werden in groepen verdeeld waarbij Jujutsu training werd gegeven door sensei Jaap Korzelius en Wim Stroet. Ook is getraind in Tanto Dori (mes- en wapentechnieken) onder leiding van Jeff Smoor en Arnoud van 't Hek en hebben jullie extra wedstrijd sparring technieken meegekregen van Marcel Geijtenbeek en Daan Jongeling.

WKFN dag met sensei Korzelius | 15-11-2014

WKFN lidmaatschap in 2015

In januari start de nieuwe periode voor het WKFN lidmaatschap waarmee je ook in 2015 weer toegang hebt tot trainingen, stages, toernooien, examens etc. met de voordelen van het WKFN lidmaatschap.

Voor 2015 is de contributie als volgt:

  • € 15,- | Als je op 1 januari 2015 jonger bent dan 15 jaar;
  • € 25,- | Als je op 1 januari 2015 15 jaar of ouder bent;
  • € 50,- | Sportschoolhouders;

We vragen je uiterlijk zaterdag 24 januari 2015 de WKFN contributie over te maken naar:

  • Wado Karate Federatie Nederland, Almere;
  • IBAN: NL78INGB0008539078;
  • Vermeld graag de referentie "WKFN 2015", je naam en het WKFN lidmaatschapsnummer zoals in je WKFN paspoort staat.

Lees meer over het WKFN lidmaatschap op http://wkfn.nl/lidmaatschap/.

Trainingsweekeinde Roberto Danubio | Reserveer in je agenda

Zoals jullie misschien al hebben gelezen via de WKFN facebook is Roberto Danubio, 7e Dan JKF bij de WKFN te gast voor een trainingsweekeinde van vrijdag 6 - zondag 8 maart. In januari zullen we jullie verder informeren over de locatie, tijden en kosten via een aparte WKFN nieuwsflits.

Let op:
Vanwege het hoge technische karakter van dit weekeinde geldt een leeftijds- en karategraad restrictie: Minimaal 14 jaar en minimaal groene band.

Oproep - Denk mee over een "WKFN kids activiteit"

In 2015 wil de WKFN een "WKFN kids activiteit" organiseren. Heb je ideeën, of wil je meedenken - heel graag! Denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit of iets gerelateerd aan Japan. Stuur een reactie aan onze secretaris via info@wkfn.nl o.v.v. "WKFN kids activiteit".

WKFN T-shirt

Zoals sommigen van jullie al hebben gezien hebben we een eerste ontwerp van het WKFN T-shirt laten maken. Een aantal leden en karateka's heeft aangeven interesse te hebben in het WKFN T-shirt.

Heb je interesse?
Geef dit dan geheel vrijblijvend aan via info@wkfn.nl o.v.v. "WKFN T-shirt".

We willen in januari 2015 een inventarisatie van de aanmeldingen maken waarmee we een prijsopgaaf opvragen bij de fabrikant. Daarna kunnen we jullie informeren over de kosten, waarna je kan beslissen of je een WKFN T-shirt wilt kopen.

WKFN T-shirt voorzijde WKFN T-shirt achterzijde
voorbeeld voorzijde - voorbeeld achterzijde

 

 
 

Wist je dat?

 

WKFN embleem

 

Contact

 
 

De WKFN tijdens Kata- en Kumite toernooien gebruik maakt van de laatste WKF (World Karate Federation) reglementen.

 

Wil je het WKFN embleem voor op je karatepak of op een tas? Voor slechts 3 euro bieden we die aan, vraag even na bij je docent.

 

info@wkfn.nl
wkfn.nl
m.wkfn.nl
facebook