WKFN nieuwsbrief - juni 2014

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan de online versie Volg deze link.

Wado Karate Federatie Nederland

Wado Karate Federatie Nederland

Nieuwsbrief juni 2014


 

Voorwoord

Beste WKFN leden, Karateka's,

Veel Karateka's hebben zojuist het tweede trainingsweekeinde dit jaar met Thomas Tössbrant gevolgd, we kunnen gaan genieten van de zomer...

Voordat we in deze nieuwsbrief vooruit kijken beginnen we met een terugblik over de afgelopen periode.

Dank jullie voor de mooie eerste helft van 2014, een hele fijne vakantie en graag tot ziens. En zoals altijd: Raadpleeg regelmatig de WKFN activiteiten kalender!

Namens het WKFN bestuur

Heb je suggesties of verbeteringen, in het algemeen of voor de diverse WKFN websites, of mis je informatie?
Geef dit dan aan ons door via info@wkfn.nl!

 
 
 
 

Eerste helft 2014

In februari heeft een flink aantal WKFN leden een bijzonder trainingsweekeinde gevolgd met Thomas Tössbrant, 6e Dan JKF uit Zweden. Ook zijn diverse WKFN leden in april naar Herrljunga in Zweden gereisd voor het Swedish Karatedo Wadokai Easter Camp onder leiding van veel hoog-gegradueerde (internationale) JKF Karateka's. Ook dat was bijzonder en zeer leerzaam.

Begin april hebben we in de drukbezette - door de WKFN georganiseerde - open Kata cup "gestreden". Het niveau was hoog en extra uitdagend door deelname van Karateka's van onder andere Tomo No Kai en Budo Instituut Weeland.

Verder goed nieuws rondom de WKFN scheidsrechters; dit voorjaar heeft de WKFN negen Kata & Kumite scheidsrechters opgeleid voor de Judge C licentie. Zij hebben al gejureerd tijdens de open Kata cup in april. Een aantal van hen wordt ingezet tijdens het Tomo No Kai Kata toernooi eind juni in Naaldwijk en bij het WKFN Kumite toernooi in september.

En zoals in het voorwoord al genoemd hebben we zojuist het tweede succesvolle trainingsweekeinde met Thomas Tössbrant afgesloten. Diverse foto's en nieuwsberichten zijn al gepubliceerd op de WKFN facebook en met dank aan Paul Martijn kunnen we ook de "WeTransfer" link aanbieden. Via WeTransfer zijn de trainingsfoto's van het hele weekeinde te downloaden! Een bijzonder leerzame video is ook gemaakt, deze sturen we later. (Let op, de WeTransfer link is beschikbaar tot en met donderdag 3 juli 2014.)

 
 
 
 

Organisatorisch nieuws

We zorgen dat de WKFN organisatie steeds volwassener en robuuster wordt. Begin mei was de Algemene Leden Vergadering wat een goede gelegenheid was om met een aantal leden te discussiëren.
Jaap Korzelius 8e Dan Wado is als technisch adviseur toegetreden tot onze technische commissie. Daarnaast zijn ook diverse andere commissies verder ingericht, zie voor meer informatie de WKFN website.

Extra oproep vanuit de WKFN scheidsrechterscommissie
Hierbij vragen we onze leden zich aan te melden voor de scheidsrechterscommissie.
Heb je interesse of wil je meer informatie, neem contact op via info@wkfn.nl.

Verder is de WKFN een samenwerkingsverband aangegaan met de IMAF. In juni is hiervoor de intentieverklaring getekend zodat we in de toekomst gebruik kunnen maken van elkaars kracht, kennis en ervaring.

 
 
 

Tweede helft 2014

De WKFN is gestart met de diverse voorbereidingen van activiteiten voor de tweede helft van 2014 en zelfs al voor begin 2015!

Schrijf je nu bijvoorbeeld al in voor het WKFN Kumite toernooi op zaterdag 20 september in Lelystad: Dit toernooi is voor alle leeftijden en alle Kyu- en Dan graden!

Ook worden de Dan examen trainingen verder ingepland voor blauwe band en hoger. De eerstvolgende Dan examen training is zaterdag 13 september (let op, dit is een gewijzigde datum).

Houd ook rekening met zondag 7 september; dan wordt de jaarlijkse strandtraining in IJmuiden georganiseerd door Rob van Leeuwen van sportschool Plux Uithoorn. Naast diverse andere sportscholen zullen we ook vanuit de WKFN hieraan deelnemen...

Verder een belangrijke datum voor de kandidaten die "op gaan" voor het, door de WKFN gefaciliteerde, Dan examen... Zaterdag 29 november is het WKFN Dan examen gepland!

Kort samengevat de geplande activiteiten na de zomervakantie:

  • Zaterdag 7 september: Strandtraining (IJmuiden);
  • Zaterdag 13 september: Dan examen training (Almere);
  • Zaterdag 20 september: Kumite toernooi (Lelystad);
  • Zaterdag 4 oktober: WKFN landelijke Karate dag (update locatie: De Mix Almere);
  • Zaterdag 29 november: WKFN Dan examens (update locatie: De Mix Almere).

 
 

Wist je dat?

 

Toernooi!

 

Contact

 
 

Bij inschrijving na 1 juli als WKFN lid slechts de helft van de jaarcontributie is verschuldigd.

 

Schrijf je nu al in via je WKFN leraar voor het WKFN Kumite toernooi op zaterdag 20 september in Lelystad!

 

info@wkfn.nl
wkfn.nl
m.wkfn.nl
facebook